”Livet består av grus och glitter och just nu behöver du ta mig fan lite glitter”, sa en klok person en gång.

Nu har mitt glitter blivit nominerat i kategorin Årets bäst klädda kvinna på Uppsala.com Awards – superroligt så klart! Jag är även nominerad i kategorin Årets sociala medie-stjärna. Konkurrensen är stenhård men det spelar inte så stor roll. Mest ser jag fram emot att få blinga till det en kväll och hänga med en hel hög av strålande Uppsalafolk.

Vill man rösta så får man så klart och det gör man här.

Jag tänkte även passa på att pigga upp den här annars texttunga bloggen med lite bildbonanza. Här kommer ett litet urval på mitt glitter från mitt Instagramflöde (som du som vanligt hittar genväg till här till höger —>).

Håll till godo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *