Boken är släppt och releasefesten avklarad!

Svenska Dagbladets etta, 19 januari.

Och herregud vilket firande det blev. Veckan som ledde fram till releasefesten bestod av diverse intervjuer och en medverkan i TV 4:s Efter fem.

Och den här veckan ser inte ut att bli mindre hektisk. Helgen avslutades med ett fantastiskt jobb i Svenska Dagbladet (som dessutom satsat ordentligt och gjort en hel serie om kroppspositivt föräldraskap) tillsammans med en otroligt snygg etta. Frilansfotografen Emma-Sofia Olsson gjorde verkligen ett suveränt jobb med bilderna som hon tog hemma hos oss för ett par veckor sedan. Extra roligt att alla fantastiska kreatörer på vår fotovägg i vardagsrummet fick synas ordentligt. Det är inte varje dag Lady Dahmers bröst är på förstasidan!

Författarsamtal på Akademibokhandeln med min förläggare Kerstin Almegård.

Releasefesten har jag inte smällt ännu. Först fix och mer intimt skålande på vårt hotellrum på Downtown Camper, sedan bort till Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan för mingel, författarsamtal och boksignering. Väldigt roligt, men väldigt ovant fortfarande. När det var avklarat tog vi oss tillbaka till Downtown där efterfesten hölls med bubbel, massa prat och enormt många fantastiska vänner. Så KUL att se så många kroppsaktivister där på samma gång – vi har verkligen firmafest för sällan.

Veckan som kommer bjuder på Nyhetsmorgon, intervjuer och poddinspelning.

Det är många som frågar mig om jag kommer komma till deras ort för att föreläsa eller signera böcker och det absolut bästa sättet att ordna det på är att man själv pratar med sitt bibliotek eller någon organisation så att de vet att det finns intresse av att boka mig. Jag gör både författarsamtal och föreläsningar för ett bra tag framöver och är man intresserad av att boka så är det bara att skicka ett mail!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *