Ja, men välkomna då till denna sprillans och alldeles fabulöst strålande nya hemsida!

När jag började blogga 2012 så gjorde jag det för att hålla igång skrivandet under en föräldraledighet. Jag satt själv hemma i vår etta i en stad som var ny för mig och visste inte vad jag skulle ta mig till. Hur behåller man sitt vuxenliv, sina tankar kring allt det där som inte har med blöjbyten att göra när man är hemma själv med barn? Bloggandet hjälpte.

Lite senare råkade jag begå viral succé med ett inlägg om ett uppmärksammat våldtäktsfall. Jag fick inte besöksstatistiken helt klar för mig då webbhotellets mätare kraschade men det låg någonstans kring en halv miljon besök. Det var nog då jag fick upp ögonen för opinionsbildning på riktigt. Möjligheterna att skapa diskussion och påverka debattklimatet är enorma idag och ja, nu sitter jag här fem år senare och skapar min nystart på samma linje.

Jag har valt att inte spara alla inlägg från min förra blogg, med ett par undantag (som ni ser här nedanför). Jag gillar clean slates och omfamnar också det faktum att jag har utvecklats jävligt mycket på de här åren. Jag tycker helt enkelt inte nödvändigtvis likadant om allting längre. Och det är ju en bra grej – stiltje är livsfarligt. Så det gamla fick dra och det nya ska nu in.

På mitt konto på Instagram (de här tjusiga bilderna ni ser till höger) kommer ni fortfarande kunna se mitt fagra anlete dagligen, men de längre texterna kommer framför allt att hamna på bloggen. Högt och lågt, argt och glatt, knivskarpt och fluffigt – allt får plats här.

Hoppas ni vill hänga på!

 

(För att se mer av superstjärnorna Malin Trotzig och Anna Nilsson som har jobbat med hemsidan och illustrationerna på den så klicka er in på ”Samarbetspartners”)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *